Front 3

Onze werkwijze

Het eerste idee

Krijgt u na een maandenlange winter ook behoefte om weer buiten in uw tuin bezig te zijn? Te genieten van het frisse lentegroen en de vrolijk fluitende vogels? Komt er bij u inspiratie naar boven om iets unieks toe te voegen aan uw tuin? Om praktische redenen, de beleving, of om beide kunt u ervoor kiezen om een houtbouwwerk in uw tuin te plaatsen. Bosmaat helpt u graag verder om uw idee te ontwikkelen en uw droombeeld waar te maken!

Uitwerking van het idee

Bosmaat gaat samen met u op zoek naar het perfecte ontwerp van uw houtbouwwerk. Door het leveren van maatwerk waardoor alle vormen en materiaaltoepassingen mogelijk zijn, krijgt u een uniek bouwwerk, dat bij u past. Vele jaren ervaring en een grote diversiteit aan geleverde houtbouwwerken heeft Bosmaat een veelzijdig portfolio opgeleverd.
Kortom: inspiratie genoeg!
Uiteraard passen wij onze kennis en kunde toe om u op de juiste wijze te adviseren en te begeleiden. Het maken van een ontwerp en eventueel een 3D-visualisatie kunnen wij geheel voor u verzorgen.

Offerte

Wanneer uw idee is uitgegroeid tot een daadwerkelijk plan biedt Bosmaat u binnen twee weken een offerte van het plan aan. Dit is een overzichtelijke omschrijving van uw houtbouwwerk met daarin opgenomen de maten van het bouwwerk, de materiaaltoepassing en de verwerking daarvan. Vaak wordt er een ondersteunende tekening toegevoegd. De offerte kan indien nodig worden toegelicht door Bosmaat.

Gunning en levering

Als de offerte naar wens is en u hiermee akkoord bent, dan ontvangt u van ons een orderbevestiging. Hierna wordt binnen de geplande tijd uw houtbouwwerk op ambachtelijke wijze vooraf (prefab) vervaardigd in onze werkplaats en/of op de bouwlocatie zelf.
Bosmaat maakt zich er sterk voor dat het gehele proces wordt gecoördineerd door één en dezelfde persoon. Zo houden wij de communicatie overzichtelijk en heeft u een duidelijk aanspreekpunt. Ook tijdens de bouw op locatie zijn wij een blijvend aanspreekpunt, zodat uw houtbouwproduct tot in de details naar uw wens wordt afgewerkt.

Nazorg & genieten

Wanneer het houtbouwwerk voltooid is loopt Bosmaat graag met u alles nog eens zorgvuldig na. Het is namelijk úw bouwwerk met úw unieke stempel! Als alles naar wens is kan het buitenleven beginnen.

De lente wacht, tijd om te genieten van uw exclusieve houtbouwwerk

288